BMW 1 serie: alle essentiële accessoires

Als u een BMW 1-serie hebt, zeker zult u geïnteresseerd om te weten welke de beste accessoires te kopen om het vollediger te maken. We beginnen om u wat begeleiding op de beste autoradio GPS telefon BMW serie 1.
BMW serie 1 van de Radio van de auto kan verbinding met smartphone
Het is een van de beste modellen in omloop met betrekking tot Bluetooth-synchronisatie: de compatibiliteit met uw smartphone is tegenwoordig moeten vereenvoudigen het leven van de bestuurder, waardoor het minder gevoelig voor de risico’s van afleiding. Met gastmodus, ook kunt u twee telefoons op de dezelfde tijd, evenals de overdracht van informatie vanaf uw telefoon naar BMW serie 1 autoradio. Pioneer MVH-X370BT kan gepaard gaan met zowel iOS en Android smartphones en is compatibel met Siri. De speakerphone kunt u een grote kwaliteit in uw gesprekken zonder je handen uit het wiel.

Kenmerken van de BMW 1-serie-Navigator
Als u op zoek bent naar iets nog meer technologische, dat dit model biedt, naast de klassieke functies van radio, CD- en DVD-speler, ook een 3.4 duimLCD vertoning om naar te kijken uw video’s overal. In feite, vaak reizen kunnen lang en saai, vooral voor degenen die niet rijden. Met deze autoradio, zal de reis een uitstekende gelegenheid om te genieten van een goede familie film geworden. Het staat u te koppelen van uw smartphone via Bluetooth of USB, het initiëren van oproepen rechtstreeks vanaf de autoradio met groot gemak.
RealMedia, de beste Navigator BMW serie 1
Als u op reis bent voor zaken of vrije tijd, zul je zeker om een BMW serie 1 navigator om te weten waar je bent en het ontwerpen van de gemakkelijkste routes om de bestemming te bereiken. De autoradio met RealMedia Navigator heeft een erg origineel ontwerp en is zeer eenvoudig te monteren, terwijl het aanbieden van allerlei gemakken, met inbegrip van de automatische airco. Het biedt onovertroffen kwaliteit, met een zeer krachtige processor ondersteunt elk type actie en een LCD-scherm die maximaal 3 afbeeldingen tegelijkertijd kunt weergeven. Het heeft een 3g internetbrowser en ondersteunt alle soorten smartphones (iphone, Samsung, Nokia, LG, HTC, etc.), dus een telefoon hebt, zul je niet te vrezen van om het even wat met betrekking tot de compatibiliteit. Het heeft een 250KMH digitale TV-tuner, een WiFi-verbinding, een DVD-speler en een BMW serie 1 navigator. De laatste, in het bijzonder biedt de beste reiservaring mogelijk via de 3d GPs, te weten in real-time verkeersstatistieken teneinde mogelijke wachtrijen of gevaren te voorkomen.
Via de Bluetooth-verbinding, kunt u luisteren naar muziek of gebruik de bestanden op uw telefoon rechtstreeks op de autoradio. Om te bellen naar een nummer, moet u niet langer afleiden jezelf van de gids te nemen van uw telefoon en zoek het nummer, maar alle acties zal worden vereenvoudigd door interactie rechtstreeks met de autoradio.